Digital Voice-optagere holde dit liv på mål

Du er en travl virksomhed professionel, der tilbringer en masse tid i din bil og du kan bare synes ikke at optage retninger, tage noter eller gøre de vigtige ting, du aldrig synes at have tid nok til at gøre. Er der digitale stemmer optagere, der er trykknap kontrolleret, og kan tilpasses din fartpilot på din bil, som kan løse dette problem pænt. Multi-segment optagelse chip kan håndtere udnævnelser, telefonnumre og retninger, og leveres komplet med en stabil slamsuger cup mount, der holder den stabil.

At omdanne din optager til en digital diktafon til telefon kan gøres så nemt og som blot som en direkte Tilslut telefon Optag forbindelsesenhed til en optager du ejer allerede. Denne enhed vil tilpasse sig til enten enkelt eller flere telefoner og er kompatibel med alle modulære type telefoner.

Så er der en ny fireogtres time digital recorder, der kan registrere ikke blot den telefon, men stemmer så dem alle vigtige noter til dig selv behøver aldrig at være tabt igen. Denne særlige enhed leveres med en automatisk telefon optagelse kontrol, som bånd alle din telefonsamtaler automatisk til en forbløffende tredive-otte timer, og kun tændes, når der er faktisk en stemme på linjen.

Hvis du er på udkig efter en radikal ny gadget til hemmeligt optage dine samtaler, er der digitale stemme-optagere, der ligner et par solbriller, og kan optage op til atten timer af vokale samtaler. Denne enhed er også fantastisk til at spille back musik i op til otte timer for din lytteglæde.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.