Er det på tide at kalde en IT-ekspert?

Når det kommer til at træffe vigtige beslutninger om teknologi, befinder ejere af små virksomheder ofte sig i en vanskelig situation.Mange mangler tid til grundigt forskning løsninger, der kunne gavne deres operationer. Men de mangler også midler til at afsætte personale til oplysninger technology (IT) spørgsmål.

Så hvad sker ofte er tager den lille virksomhedsejer råd af venner og slægtninge… eller gør intet.

Et bedre alternativ er at finde IT-ekspert med erfaring hjælpe små virksomheder adresse deres teknologi behov.Og det kan være en udfordring. Mange konsulentfirmaer fokusere på større virksomheder hvor forpligtelse til det er ofte stærkere- og indtægtspotentiale større.

Men det er skiftende som mere teknologiudbydere er med fokus på mindre virksomhedsmarkedet og udvikle partnernetværk for at sikre støtte til løsningerne er de leverer til små virksomheder.

Tegn du har brug for en IT-ekspert

Der er nogle indlysende tegn på, at din virksomhed har brug for IT hjælp:

< tabel="" cellspacing="0" cellpadding="0

Beliggenhed -med internettet er det muligt at problem løse teknologi spørgsmål fra tusindvis af miles væk.Men ikke alle er komfortable med dette arrangement. Du skal beslutte, om du ville foretrække at finde en lokal ekspert, der er tilgængelige til at komme på stedet?

Ekspertise — IT-eksperter, der specialiserer sig i at arbejde med små virksomheder har erfaring med at arbejde med løsninger designet til små virksomheder.De forstår også de ressourcemæssige begrænsninger, at små virksomheder typisk ansigt. Som man taler med potentielle eksperter, anmode om deres kendskab til operationer ligner jeres; nogle kan specialisere sig af industrien. Også spørge om certificeringer i produkter, du i øjeblikket bruger eller er tilbøjelige til at overveje. Hvis du bruger line of business-applikationer, forhøre sig om ekspertens baggrund arbejder med disse så godt.

Support -hvis du søger en langsigtet arrangement, så sørg for de potentielle eksperter du taler for at forstå, at.Finde ud af, hvis de er i stand til at uddanne og støtte dine team, som de lærer et nyt system. Er de tilgængelige døgnet rundt hvis du har brug for dem til at være? Hvis du arbejder med et lille firma, er der tilstrækkelige backup, så dine behov bliver opfyldt under ferier eller sygdom?

I sidste ende, hvad du er ude efter er fred i sindet.Sørg for at din IT-ekspert kan levere det.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.