Fast procentsats eller justerbar?

Fast rente eller justerbare sats pant er to valg af realkreditlån, at de fleste långivere vil tilbyde dig. Din økonomiske situation, hvor længe du planlægger at bo i hjemmet, de nuværende rentesatser, og hvilke risici du er villig til at tage er den bedste måde at afgøre, hvilke lån giver mest mening for dig.

Forståelse fordelene samt risikoen for hvert lån vil hjælpe når der træffes beslutning om en fast rente eller rentetilpasningslån lånet fungerer bedst for dig.

Fast sats Home Loan

Et fastforrentede boliglån tilbyder dig månedlige hovedstol og renter afdrag på realkreditlån, aldrig ændrer for livet af dine lån. Et fastforrentede boliglån er den mest stabile indstilling med meget lille risiko. Det er derfor, det er den mest populære måde at finansiere et hjem i dag.

Fastforrentede boliglån er tilgængelige, 30, 20, 15 og 10 år lån og de være fornuftigt, hvis du kan svare ja til følgende:

Planlæg at leve i dit hjem mere end 5 år

Vil stabiliteten i en faste månedlige pant betaling

Ikke ønsker at risikere fremtidige månedlige pant betaling øger

Nogle fastforrentede boliglån kan omdannes til to gange ugentligt realkreditlån, som forkorter levetiden på dit lån. Ved at betale din månedlige pant betaling hver to uger, foretager du en ekstra betaling om året for i alt 26 betalinger. Du betaler mindre renter på dine lån og opbygge egenkapital hurtigere.

Det giver mening at finansiere en home med fastforrentede boliglån, kun hvis du planlægger at bo i dit hjem i 5 år eller længere. Det er fordi i de tidlige afskrivningsperioden for et fastforrentede boliglån, anvendes den største procentdel af din månedlige pant betaling mod interesse. Kun en lille mængde anvendes mod hovedstol, men der vil gradvis vende sig selv som lån aldre.

Justerbar forrentede lån

Justerbar forrentede lån giver mening, hvis du planlægger at bo i dit hjem mindre end fem år. Justerbar forrentede lån kan også være lettere at kvalificere sig til og det kan gøre det lettere for dig at i første omgang komme ind i et hjem. Du kan altid refinansiere til et fastforrentede boliglån senere, hvis dine fremtidige indtægter vil stige.

Justerbar forrentede lån starter på et lavt indledende rente, som er lavere end et fastforrentede boliglån. Den lave indledende sats gør din månedlige pant betaling lavere end et fastforrentede boliglån.

Men trade-off for lavere udbetalinger af et rentetilpasningslån lån er usikkerhed om størrelsen af din månedlige pant betaling. Men mest justerbar forrentede lån har cap beskyttelse, så din månedlige pant betaling ikke går for hurtigt.

Justerbar forrentede lån giver mening, hvis du kan svare ja til følgende:

Planlæg at flytte inden 5 år

Kan give en højere månedlige pant betaling, hvis renten går

Du mener at renter på realkredit vil forblive den samme eller falde i fremtiden

Alle har forskellige omstændigheder og kun du kan beslutte, om de risici og fordele er rigtige for dig. Disse tips bør hjælpe med din beslutning, hvis en fastforrentede boliglån eller rentetilpasningslån lånet fungerer bedst for dig.

Copyright © 2005-kredit reparation-Facts.com – alle rettigheder forbeholdes.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.