Finansiere din bil med dårlig kredit

Biler ser ikke på din kredit, før de beslutter at opdeling. Enhver, med dårlig kredit eller stor kredit, kunne finde sig i en situation, hvor de har brug for en auto lån. Heldigvis har de med dårlig kreditmulighed for at finansiere deres køretøjer.

“Dårlig kredit bil lån”

En af de mest almindelige metoder til at købe en bil med dårlig kredit er med en “dårlig kredit bil lån”. Du kan erhverve disse lån gennem Auto forhandlere, online långivere, og højrisiko långivere. Typisk disse lån er til rådighed for alle med en kredit score under 600. Folk kan befinde sig i denne situation efter Vip Banks en skilsmisse, efter konkurs, hvis de har lidt kredit, eller hvis de har truffet dårlige finansielle beslutninger. Den “dårlige kredit bil lån” er designet til at beskytte långiver. De har højere renter end konventionelle auto lån. Men det er i din bedste interesse at shoppe rundt for en dårlig kredit bil lån

Risici ved at shoppe rundt

Der er en risiko for at shoppe rundt for et auto lån. Indsendelse Låneansøgninger til flere forskellige virksomheder vil sænke din kredit score endnu mere. Det er i din bedste interesse at finde en organisation, der vil finde forskellige Bad kredit bil lån til dig, men kun tjekke din kredit rapport én gang.

Hjem egenkapital lån

En anden måde at få auto finansiering med dårlig kredit er med et hjem egenkapital lån. Renten på et boliglån er normalt lavere end renten på en “dårlig kredit bil lån”. En anden fordel er, at renterne er skattemæssigt fradragsberettigede på et boliglån. Den ene indlysende ulempe ved denne type finansiering er, at du bruger dit hjem som sikkerhed. Hvis du ikke er i stand til at betale dit lån, så du sætter dit hjem i fare.

Mist ikke håbet, hvis du har dårlig kredit. Der er stadig muligheder til rådighed til at finansiere din bil. Dårlig kredit bil lån, og hjem egenkapital lån kan hjælpe dig med at nå dit mål om at købe et nyt køretøj.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.