Hvor meget min ejendomsmægler skal vide?

Ejendomsmæglere vil sige, at jo mere du fortæller dem, jo bedre de kan forhandle på dine vegne. Men graden af tillid du har med en agent kan afhænge af deres retlige forpligtelse. Agenter, der arbejder for købere har tre mulige valg: de kan repræsentere køber udelukkende, kaldet enkelt agentur, eller repræsenterer sælger udelukkende, kaldet sub agentur, eller repræsentere både køber og sælger i en dual-agentur situation.
Nogle stater kræver agenter til at videregive alle mulige agenturet relationer, inden de træder i en fast ejendom til beboelsesformål transaktion. Her er en oversigt over de tre grundlæggende typer:
1. i en traditionel forhold har real estate agents og mæglere en fiduciary relation til sælgeren. Vær opmærksom på at sælger betaler Kommissionen for begge mæglere, ikke bare den, der indeholder og viser egenskaben, men også til sub mægleren, der bringer den parat, villig og i stand køber til bordet. Det de fleste tilfælde vil du have 2 mægler opdeling af Kommissionen.
* Dual agenturet findes hvis to agenter, der arbejder for de samme mægler repræsenterer køber og sælger i en transaktion. En potentiel interessekonflikt er lavet hvis notering agent har forhåndsviden om en anden købers tilbud. Loven, således at en dobbelt agent ikke vil afsløre til køberen, sælgeren vil acceptere mindre end listeprisen, eller videregive til sælgeren at køberen skal betale mere end tilbudsprisen, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse. Mange gange det er fornuftigt at “overdrage” nogen i dit kontor én side af transaktionen, således sikrer der er nogen interessekonflikt.
* En køber kan også leje hans eller hendes egen agent, der vil repræsentere købers interesser udelukkende. Nogle gange en køber agent skal betales ud af købers egen lomme, men køberen kan stole på dem med finansielle oplysninger at vide det ikke vil overføres til andre mægler og i sidste ende til sælgeren. Oftere betaler sælger både den sælgende mægler og købers mægler.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.