Must-do i New Zealand

New Zealand er en populær feriedestination blandt de eventyrlystne. Det er svært at komme meget længere væk fra Danmark, alligevel tager mange den lange rejse for at få en oplevelse for livet. Er du så heldig, at du er på vej til verdens (måske) smukkeste land, så er her blot nogle af de ting, du ikke må gå glip af.

Cape Reinga

New Zealand er muligvis mere sydpå, end du nogensinde har været, men der er alligevel god grund til at se mod nord. Hvis du lander i Auckland, kan du leje en bil og køre mod Cape Reinga, der er New Zealands nordligste punkt, og som byder på newzealandsk bush og et yderst fotogent fyrtårn med havudsigt.

Mount Taranaki

Mount Taranaki er blot en af New Zealands aktive vulkaner, men hvis du kun skulle se en af dem, bør det nok være den. Den er et utroligt smukt syn fra landjorden, men er faktisk endnu mere spektakulær fra luften, da den er fuldstændig cirkulær. Du kan heldigvis opleve Mount Taranaki fra alle vinkler med en helikoptertur.

Vestkysten

Sådan hedder den newzealandske region der, som navnet nok angiver, ligger på vestkysten af Sydøen. Her får de meget blæst og regn, og det lyder måske ikke så tiltalende, men det betyder, at der er en unik og vild natur.

Queenstown

Ligger meget sydligt på Sydøen og er en populær vinterferiedestination for både newzealændere og australiere, men den lille by har masser at byde på året rundt. Du skal selvfølgelig prøve bungy-jump, da denne vilde idé er opstået netop her.

New Zealand er altså et fascinerende sted, ikke mindst for de eventyrlystne. Hvis du i løbet af ferien mangler lidt ekstra penge, er kviklånet en hjælp, så du ikke skal gå glip af noget, indtil du kommer hjem og tjener penge igen.