Sådan får du gratis lydbøger – Nyd at læse enhver lydbog for absolut ingen omkostninger

Hvis du er en stor musikfan, og du har en bærbar computer, skal du have tænkt over, hvordan du får gratis lydbøger. Du har sikkert et par abonnementer på magasiner, og du ved, hvor irriterende det kan være at vente på, at mailen kommer, og derefter finde ud af, at det nye magasin ikke har noget nyt at holde dig beskæftiget. Det kan også være ret kedeligt at søge efter en bestemt bog i et bjerg af abonnementer. Her er nogle ideer, der kan hjælpe dig med dit problem.

Sådan får du gratis lydbog downloads Hvis du har prøvet nogen søgemaskiner til at lede efter websteder, der tilbyder gratis lydbøger eller endda musik downloads, så ville du vide, at de kan være en reel smerte. Otte timers arbejde, kun en times kørsel og alle de små ekstramateriale tilføje op. Så hvordan kommer du uden om dette problem.

Du kan overveje at bygge dit eget personlige bibliotek med bøger og lydbøger. Du behøver slet ikke at bruge penge på et bibliotek med bøger og lydbøger. Alt du skal gøre er at opbygge dit bibliotek. Der er mange softwareprogrammer til rådighed, der vil hjælpe dig i dette projekt. De organiserer dit bibliotek og gør det søgbart.

Et alternativ til at opbygge dit bibliotek er at bruge Google Chrome-appen. Google Chrome-appen giver dig mulighed for at gemme alle dine bogmærker og browserhistorik, så når du går til et websted, der er relateret til den bog, du har gemt, kan du åbne den pågældende bog uden at skulle søge efter den. Det eneste, du skal gøre, er at downloade Chrome-appen, og den indlæser automatisk hele dit bibliotek. Det er en rigtig god ide at bruge Google Chrome-appen, da den hjælper dig med at spare tid og holde styr på alt, hvad du gør med Chrome-browseren.

Sådan får du en gratis lydbog er faktisk meget let, hvis du ved, hvordan du annullerer abonnementet. De fleste af lydfilbibliotekerne kan frit deltage. Du bliver nødt til at deltage i deres liste og følge instruktionerne. Når du har tilmeldt dig, giver de dig en gratis lydbog. Du bliver nødt til at validere din e-mail-adresse, før du kan modtage den gratis lydbog.

Hvordan man får gratis lydbog er ikke så svært. Du kan endda tjene penge på det. Så længe du ved, hvordan man lytter, og du ved, hvordan man finder en god liste, kan du nemt tjene penge ved blot at dele, hvad du ved med andre. Med lidt held, ville du også lære at lytte og tjene penge fra andre.