Sådan vælger du den bedste Bitcoin-tegnebog

Når du ønsker at købe Bitcoin, skal du vælge en god Bitcoin-tegnebog. Selvom det kan virke som en simpel opgave, er der flere faktorer at overveje. Nogle er bedre egnet til begyndere end andre, og der er nogle fordele for begge. Der er mange forskellige typer tegnebøger til rådighed, og hver har unikke funktioner. Her er nogle af de vigtigste typer tegnebøger at vælge imellem:

Der er flere forskellige typer Bitcoin-tegnebøger, herunder desktop- og mobilapps. Til iOS og Android kan du vælge mellem lette og stationære tegnebøger. Lette tegnebøger downloader ikke hele blockchain, de scanner den kun for at bestemme din saldo. Selvom disse tegnebøger er praktiske, skal du være forsigtig med at undgå at downloade forfalskede versioner, da de kan stjæle dine private nøgler. Web-tegnebøger gemmer derimod dine private nøgler på servere. De er online hele tiden og kontrolleres af en tredjepart. Forskellige tjenester tilbyder forskellige funktioner, og nogle linker endda med mobile tegnebøger og replikerer desktop-tegnebøger.

Hvis du leder efter en fuldt udstyret Bitcoin-tegnebog, skal du ikke lede længere end Electrum. Denne open source-tegnebog giver dig mulighed for at indstille brugerdefinerede transaktionsgebyrer, vælge mellem ældre Bitcoin og Segwit og vælge, hvor sikker du vil have din transaktion til at være. Du kan også indstille sikkerhedsniveauet for din tegnebog, kryptere dine tegnebogsdata og endda gøre din frøsætning mere sikker ved at forlænge den med dine yndlingsord. Electrum er en fantastisk mulighed for avancerede Bitcoin-brugere med brugervenlige funktioner, stor sikkerhed og en ren, overskuelig brugergrænseflade.

Omkostningerne ved en Bitcoin-tegnebog kan variere mellem $ 100 og $ 200. Gebyrerne opkræves af tegnebogsejeren og varierer fra faste gebyrer til en procentdel af værdien af transaktioner. Dette kan tilføjes, så det er vigtigt at vælge en tegnebog, der giver dig mulighed for at indstille dine gebyrer i henhold til dine præferencer. På denne måde kan du være sikker på, at din tegnebogs gebyrer er lave og ikke uoverkommelige. Desuden skal den tegnebog, du køber, understøtte Segwit-opgraderingen, som er den næste store ting i kryptokurrency.

Hvis du er interesseret i at købe en tegnebog til bitcoin, skal du finde en, der har en pålidelig online lagringsplatform. Mens en open source-tegnebog er bedre for begyndere, vil du gerne undersøge noget, før du køber en. Se efter brugeranmeldelser og fora om emnet. Hvis du vil have en hardware-tegnebog, skal du sørge for at købe den fra producenten eller en velrenommeret forhandler. De fleste velrenommerede hardware-tegnebøger inkluderer indbyggede sikkerhedsfunktioner såsom et alarmsystem.

Mens varme tegnebøger er gode til hyppige betalinger, er de ikke gode til opbevaring og overførsel af bitcoins. Det er bedre at vælge en hardware-tegnebog, hvis du planlægger at bruge den regelmæssigt. En software tegnebog er også en god mulighed, hvis du kun har til hensigt at gemme bitcoins, men ikke ønsker at være bundet til en computer. På denne måde kan du sende og modtage bitcoins fra enhver computer og kan holde dem sikre.